top of page

Vad vi
Erbjuder

På den här sidan finner du mer kring vad det är vi erbjuder och vilken tjänst som passar just

dig. Tveka inte att höra av dig om du har fler funderingar.

1

Vi specialiserar oss på service och reparationer för amerikanska bilar, med allt från rutinmässigt underhåll till avancerade ingrepp. Vårt team av experter använder den senaste tekniken för att säkerställa att din bil hålls i optimalt skick, redo för vägen framför.

2

Utforska vårt specialiserade utbud av däck specifikt utvalda för amerikanska bilar, från klassiker till senaste modeller. Vi erbjuder premiumdäck för alla säsonger - sommar, vinter och allväder - designade för att optimera din bils prestanda och säkerhet. Välj bland vårt sortiment för att säkerställa att din amerikanska drömbil alltid levererar den bästa körupplevelsen, oavsett väderförhållanden.

3

Utforska vårt noggrant utvalda sortiment av amerikanska bilar till salu. Från vintageklassiker till moderna muskelbilar, hitta din nästa drömbil hos oss. Varje bil är inspekterad och servad för att garantera kvalitet och körglädje

4

Vår biltransporttjänst erbjuder trygg och pålitlig transport av ditt fordon över hela Sverige. Oavsett om du behöver flytta din amerikanska klassiker eller moderna bil, ser vi till att den kommer fram säkert och effektivt till sin destination.

5

Upptäck vårt utbud av bildelar speciellt utvalda för amerikanska bilar. Från klassiska till moderna modeller, vi har de högkvalitativa delarna du behöver för att hålla din amerikanska drömbil i bästa skick.

bottom of page